Ducati Desmo450 MX vinner Italian Motocross Championship

Ducati Desmo450 MX med Alessandro Lupino körde hem titeln i det Italienska Motocross Mästerskapet under helgen – en stor framgång för projektet

Ducatis Desmo450 MX har vunnit sin första motocrosstitel under sin debutsäsong i det italienska MX1-mästerskapet. Ducati Corse Off-Road föraren Alessandro Lupino körde hem titeln under finalen i Arco di Trento i helgen.

En framgång som visar potentialen i projektet, som syftar till att utveckla ett komplett utbud av off-road Ducati motorcyklar. Ducati Desmo450 MX kan beställas hos utvalda återförsäljare från början av 2025, med leverans planerad under sommaren juni.

Alessandro Lupino behövde bara komma som sämst på en fjärdeplats i det första heatet för att säkra den italienska titeln, vilket gjorde att han kunde säkra sin nionde inhemska titel. Ducati-föraren avslutade sedan det andra racet med en tredje plats, ett resultat som också gav honom tredje plats totalt för dagen.

Bild – Ducati

Mer från samma skribent

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Relaterade artiklar

Annons

Senaste artiklarna

5 bästa bilfilmerna

Det finns otroligt många filmer med massor av bilar med cool action. Frågan är vilka filmer är då bäst och vad ska man bedöma...

R4 Laban återuppstår som elbil – Möt Renault 4 EV

Spana in nya retromodellen av klassiska R4 som såldes i stora mängder under sin tid. Bild - Wikipedia Det senaste tillskottet i Renaults serie av klassiker...

Audi presenterar nya Q6 Sportback e-tron med längre räckvidd

Audi presenterar Q6 Sportback e-tron med coupéliknande design och den längsta räckvidden i Q6-familjen.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste motornyheterna?

Följ oss för att få de senaste nyheterna om allt från bilar och motorcyklar till racing och hemmabyggen. Vi håller dig informerad om de mest spännande nyheterna inom motorvärlden!

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att få utskick från MotorWorld.se samt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår personuppgiftspolicy.