Opel Mokka får en ansiktslyftning

Opel har släppt de första bilderna på den uppdaterade versionen av sin populära crossover, Mokka. Den nya modellen kommer att finnas tillgänglig på den svenska marknaden under våren 2025.

Opel Mokka 2025

Den uppdaterade Mokka har fått en mer modern och sportig design. Opel Vizor-fronten är mer framträdande, och nya LED-strålkastare ger bilen en distinkt karaktär. Även interiören har fått en uppfräschning med en ny digital instrumentpanel och ett förbättrat infotainmentsystem.

Opel Mokka 2025, interiör

Utöver de visuella förändringarna har Opel även fokuserat på att förbättra Mokkas teknik och komfort. Bilen kommer att utrustas med ett antal nya förarassistanssystem som gör körningen både säkrare och bekvämare.

De största förändringarna har skett på insidan. Förarmiljön är nu ännu tydligare med Opel Vizor-grafik från fronten. Samtidigt kan både förare och passagerare njuta av den senaste generationen infotainment.

Opels VD, Florian Huettl

Den helt eldrivna versionen, Mokka-e, kommer även fortsättningsvis att finnas tillgänglig. Med en räckvidd på upp till 320 km (enligt WLTP) är den ett bra alternativ för de som vill köra helt fossilfritt.

Opel Mokka 2025
Opel Mokka 2025

Den uppdaterade Opel Mokka är ett spännande tillskott i modellprogrammet. Med en kombination av snygg design, modern teknik och hög komfort är den väl positionerad för att fortsätta vara en populär modell på den svenska marknaden.

Via Stellantis

MotorWorld.se
MotorWorld.se
MotorWorld är en nyhetsplattform för alla motorintresserade, med fokus på glädjen och passionen för fordon i alla dess former. Här hittar du nyheter om allt från bilar och motorcyklar till hemmabyggen och racing.

Mer från samma skribent

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Relaterade artiklar

Annons

Senaste artiklarna

Körkortsåldern kan sänkas till 17 år i EU – förslag från EU-kommissionen nära godkännande

EU-kommissionen föreslår att körkortsåldern sänks till 17 år. Läs om vad det innebär för unga förare och när förändringarna kan träda i kraft.

Färdig VM hoj till salu – Honda CRF 450R Supermoto special

Petr Vorlíček har vunnit EM i Supermoto och bygger hojarna åt VM-föraren Milan Sitniansky Nu säljer Petr Vorlíček sin hoj som han körde Supermoto des...

Mercedes-Benz öppnar fabrik för batteriåtervinning

Mercedes-Benz lanserar en ny fabrik i Tyskland för att återvinna upp till 96 % av batterimaterial, ett steg mot en hållbar framtid. Läs mer om deras satsning!

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste motornyheterna?

Följ oss för att få de senaste nyheterna om allt från bilar och motorcyklar till racing och hemmabyggen. Vi håller dig informerad om de mest spännande nyheterna inom motorvärlden!

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att få utskick från MotorWorld.se samt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår personuppgiftspolicy.